GOTOVO, smenjen Šćepanović!?

Izvor: Sportske.net, 30.Okt.2020, 15:03

GOTOVO, smenjen Šćepanović!?

Samo par sati pošto je na klupskom sajtu najavio predstojeću utakmicu...

Vlado Šćepanović je, po svemu sudeći, završio svoju misiju u Partizanu.

Naime, ''Kurir'' je ovog popodneva preneo da je prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović potvrdio da Šćepanović neće voditi ekipu na sutrašnjem gostovanju Igokei u Laktašima!

On nije želeo da decidirano potvrdi i da je dosadašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šef struke smenjen, ali izgleda da je sve jasno.

Isti izvor takođe otkriva i ko će voditi ekipu u meču protiv Igokee. Biće to Milivoje Lazić, nekadašnji trener Crvene zvezde, koji će biti samo privremeno rešenje u ovoj ''šok-terapiji'', do izbora novog šefa struke.

Sve se dešava posle trećeg poraza Partizana u pet odigranih kola u Evrokupu, od francuskog Burža (76-89) na domaćem terenu. Uz to, crno-beli već imaju i dva poraza u ABA ligi u prva četiri kola, pa je dosta razloga za nezadovoljstvo postignutim rezultatima, iako treba reći da Šćepanović u poslednjih par mečeva nije mogao da računa na povređene Ognjena Jaramaza i Vila Mozlija.

Mediji spekulišu da je Sašo Filipovski prvi favorit za novog trenera Partizana, a odluka se očekuje vrlo brzo.

-
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KURIR SAZNAJE: Sašo Filipovski blizu KLUPE Partizana!

Izvor: Kurir, 30.Okt.2020

Vlado Šćepanović neće voditi utakmicu u Laktašima protiv Igokee, potvrdio je Partizan na svojim zvaničnim stranicama na društvenim mrežama.

Nastavak na Kurir...

Ko će na klupu Partizana?

Izvor: RTS, 31.Okt.2020, 12:24

Dan nakon što je smenio trenera Vladu Šćepanovića, Partizan je u veoma aktivnoj potrazi za novim trenerom. Iako je bio prvi favorit, makedonski stručnjak Sašo Filipovski izgleda ipak gubi trku sa bivšeim trenerom crno-belih - Aleksandrom Džikićem. . Rukovodstvo Partizana...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.