GOTOVO: Zagorac u Partizanu!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Nov.2017, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOTOVO: Zagorac u Partizanu!

Ugovor najverovatnije do kraja sezone, mada crno-beli pokušavaju da izbore i dužu saradnju

San je postao java. Kako saznaje MOZZART Sport, Rade Zagorac će karijeru nastaviti u ekipi Partizana pošto su dve strane postigle dogovor o saradnji. Ugovor će najverovatnije biti potpisan do kraja sezone.

Prema informacijama do kojih je došao naš portal, razgovori će biti nastavljeni večeras i u nedelju, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << jer je želja crno-belih da ugovor bude i na duži vremenski period.

Bilo kako bilo, očekuje se da ceo posao bude ozvaničen najkasnije do ponedeljka, kada je na programu i derbi susret Partizana i Crvene zvezde u okviru Jadranske lige.

(FOTO: Starsport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.