GOTOVO - Partizan završio još jedan odličan transfer!

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2020, 19:24

GOTOVO - Partizan završio još jedan odličan transfer!

Može se reći da su crno-beli sjajno prošli.

Prelazni rok za Partizan još nije gotov, bar kada su izlazni transferi u pitanju, a danas je klub iz Humske završio i posao oko prelaska Nemanje Nijkolića u saudijski Al Raed.

''Telegraf'' prenosi da je tokom dana Nikolić najpre raskinuo ugovor o pozajmici sa subotičkim Spartakom, a onda i važeći ugovor sa Partizanom, posle čega su se stekli svi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << uslovi da se transfer u Al Raed i realizuje.

Tako su se obistinila pisanja medija iz prethodnih nekoliko dana, a Partizan je još jednog igrača prodao u ovaj klub, posle desnog beka Nemanje Miletića.

Od Miletićevog transfera Partizan je inkasirao 500.000 evra, a nezvanično, od Nikolićevog bi mogao i dvostruko više.

I sam fudbaler je dobio odlične finansijske uslove u novom klubu za dvogodišnji ugovor, pa mu nije bio problem ni da Partizanu oprosti dugovanja iz prethodnih godina, koja, kako prenosi ''Telegraf'', iznose oko 100.000 evra.

-

Nemanja Nikolić nije bio u planovima bivšeg trenera Partizana Sava Miloševića od leta prošle godine, zbog čega se i preselio u Spartak na pozajmicu, a tamo je briljirao, davao golove, upisivao asistencije, kako prošle, tako i od početka ove sezone.

To, naravno, nije promaklo inostranim klubovima, pa ovaj transfer i nije iznenađujuć.

-
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.