GOTOVO!!! Nikola Mirotić POTPISAO za Partizan

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023, 15:56

GOTOVO!!! Nikola Mirotić POTPISAO za Partizan

Igaće za crno-bele naredne sezone.

Saga koja je trajala nedeljema  je okončana, Nikola Mirotić je novi igrač Partitzana!

Sada već bivši košaraš Barselone, kako Telegraf saznaje, potpisao je ugovor sa Partizanom čiji će dres nositi u narednoj sezoni. Ugovor je potpisan na 1+1 sezonu.

Mirotić se povezivao sa mnogim klubovima. Za njega su se interesovali Panatinikos, Olimpijakos, Monako, Milano i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Crvena zvezda, ali se odlučio za crno-bele, kako se nezvanično saznaje najviše zbog trenera Željka Obradovića.

Nikola Mirotić rođen 1991. u Podgorici. Sa 17 godina je stigao u Real Madrid u kome je igrao šesrt sezona. Usledila je NBA karijera i sjajne igre u dresu Čikaga, kasnije Nju Orlenasa i Milvokija.

 Poslednje četiri godine proveo je u Barseloni. Tokom prošle sezone u redovima Katalonaca u Evroligi beležio je 14 poena i pet skokova po meču

Osim Mirotića, crno-bele su pojačali i Mateuš Ponitka i Ognjen Jaramaz, dok su ugovore produžili Zek Ledej, Aleksa Avramović i Kevin Panter.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OGLASIO SE MIROTIĆ POVODOM PRELASKA U PARTIZAN: Evo kakvu poruku je poslao! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 15.Jul.2023

Uživa u prelepom ambijentu. Konačno se završila saga zvana Nikola Mirotić koja je trajala već druže vremena. On je raskinuo ugovor sa Barselonom, a za njega su borili Olimpijakos, Panatinaikos, Milan, Partizan i Crvena zvezda, čija je ponuda bila najunosnija. Međutim, bivši reprezentativac Španije...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.