GOTOVO JE! Urošević NAPUŠTA Partizan i seli se na Kipar

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2023, 21:41

GOTOVO JE! Urošević NAPUŠTA Partizan i seli se na Kipar

Simbolično obeštećenje...

Ova sezona Partizana je svakako za zaborav i na domaćoj i na evropskoj sceni. Uprava kluba iz Humske će morati da ugasi brojne požare pred nove izazove ukoliko želi da se vrati na željeni kolosek, a nova stavka koju će morati da reši je izbor levog beka s obzirom na to da je izvesan prelazak Slobodana Uroševića u Aris iz Limasola.

Kapiten crno-belih gotovo izvesno će promeniti sreduinu, a kako navodi Informer, očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se da transfer bude realizovan u narednih 48 časova. Isti izvor tvrdi da će klub iz Humske inkasirati simbolično obeštećenje na osnovu ove prodaje i to ne više od 200.000 evra.

Urošević je u klub stigao 2018. godine iz kruševačkog Napretka i kroz niz sezona se afirmisao kao jedan od lidera aktuelne generacije. Za klub iz Humske oigrao je 200 utakmica i postigao 16 golova uz 15 asistencija, a tokom pomenutog perioda stigao je do dva Kupa srbije.

Aris je nedavno stigao do šampionske krune na Kipru i očigledno da u srpskom beku vidi pojačanje za predstojeće kvalfikacije za Ligu šampiona.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.