GOTOV JE ODMOR: Fudbaleri Partizana počinju zimske pripreme

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2020, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOTOV JE ODMOR: Fudbaleri Partizana počinju zimske pripreme

Crno-beli se okupljaju u nedelju 12. januara.

Fudbaleri Partizana završili su sa odmorom i počeće pripreme za prolećni deo sezone u nedelju 12. januara, kada će trener crno-belih Savo Milošević u 10 časova u Sportskom centru "Teleoptik" u Zemunu obaviti prozivku igrača.

Igrači će već od sutra početi sa medicinskim testiranjima, a interesantno je videti ko će biti višak pred prolećni deo sezone, posebno pošto je Milošević poznat kao strateg koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ume da potegne određene rezove.

Partizan će u nastavku sezone pokušati da nadoknadi bodovni zaostatak za Crvenom zvezdom i posle tri godine osvoji titulu, a posle eliminacije iz Lige Evrope, izabranici Save Miloševića pokušaće da i peti put u nizu podignu trofej namenjen osvajaču Kupa Srbije.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Danijela Rajić, supruga Pola Džordža.

A post shared by Daniela Rajic (@danielarajic) on Apr 6, 2018 at 5:16pm PDT

A post shared by Daniela Rajic (@danielarajic) on Jan 6, 2017 at 3:05pm PST

#TBT 💙📢🇬🇷

A post shared by Daniela Rajic (@danielarajic) on Aug 11, 2016 at 5:55pm PDT

A post shared by Daniela Rajic (@danielarajic) on Aug 9, 2016 at 5:28pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.