GOSPODIN MUSA: Evo šta je rekao o Partizanu posle majstorice Evrolige

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 10:15

GOSPODIN MUSA: Evo šta je rekao o Partizanu posle majstorice Evrolige

Sipao komplimente.

Košarkaš Reala Džanan Musa ishvalio je Partizan posle plej-of serije Evrolige koju je španski tim dobio posle preokreta 3:2.

- Partizan je neverovatan. Moraju biti ponosni na sezonu. Ni mi se nismo nadali da će biti ovoliko teško protiv njih. Znali smo da neće biti lako, ali smo mislili da ćemo lakše proći. Na kraju je bilo 50:50, još jednom im čestitam na sjajnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sezoni i nadam se da se vidimo i sledeće godine. Partizan ima sjajnu budućnost ispred sebe i nadam se da će ovako nastaviti – rekao je Musa.

Košarkaš iz Bosne i Hercegovine je zatim dodao.

- Kada smo došli u Beograd rekli smo da ćemo dati sve od sebe i da ćemo igrati kao da nam je poslednje u životu. Vratilo nam se to. Nismo imali mnogo filozofije. Nismo mnogo toga menjali, osim zonske odbrane. Nakon što smo je promenili, Partizan se nije snašao u prve dve utakmice, ali eto na ovom meču su kaznili sve.

Partizan je ispustio dve meč lopte na svom terenu, čime je Real postao prvi tim koji se vratio posle zaostatka od 0:2 u plej-of seriji.

- "U onom "paklu" pobediti dve utakmice nije jednostavno. Pogotovo to uraditi u dva dana sa ovakvim trenerom kakvog oni imaju. Na ovom meču je Panter pokazao kakva je veličina od igrača. Čestitao sam mu na svemu što je uradio u ovoj seriji. Bili su ovo sjajni mečevi, verujem da su gledaoci uživali i mislim da smo podigli popularnost ove lige - rekao je Musa i ponovio da je malo ko očekivao ovakav rasplret događaja.

- Izgubiti 3:2 od Reala. Pa evo ja igram za Real i ne želim da nas previše nešto uzdižem, ali treba biti realan, ovaj klub je uvek na fajnal-foru. Mi smo mislili da ćemo pobediti sa 3:0, nažalost nismo. Mnogo smo se umorili, mnogo smo se napatili. Rekao sam već, utakmica je mogla otići i na drugu stranu, ali je otišla na našu, na svu sreću. Želim sreću Partizanu u plej ofu ABA lige i nadam se da ćemo se videti sledeće sezone u Evroligi.

Protivnik Real Madridu u polufinalu Evrolige biće Barselona.

- Biće zanimljivo u "El klasiku". Pobedili smo ih već ove sezone, pobedili su i oni nas. Detalji će odlučiti - zaključio je Musa.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.