GORI HUMSKA: Veliko slavlje u Partizanu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2022, 00:11

GORI HUMSKA: Veliko slavlje u Partizanu (FOTO)

Svečanost pod južnom tribinom.

Fudbalski klub Partizan je pred početak nove sezone upriličio druženje igrača sa navijačima, kao i promociju sezonskih ulaznica. Ispred platoa podno južne tribine, koji sada krasi i simbol kluba - parni valjak, okupolo se nekoliko stotina navijača, među kojima je bilo i mnogo dece, koja su želela da vide svoje idole.

Slavlje su uveličali i "Grobari", koji su zastavama, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bakljama i pesmom upotpunili atmosferu i pozvali sve kojima je crno-bela boja u srcu da u predstojećoj sezoni budu uz klub, koji je tokom letnje pauze doživeo ozbiljnu rekonstrukciju u igračkom kadru, ali i sa novim stručnim štabom, na čelu sa Ilijom Stolicom, koji je takođe danas proslavio i svoj rođendan. Tim povodom je od kluba dobio i tortu u obliku parnog valjka.

Partizan sezonu otvara u subotu od 20.00 u Ivanjici protiv Javora.

U priloženoj galeriji pogledajte kako je izgledala atmosfera na platou kod južne tribine stadiona u Humskoj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.