GORAN MILANOVIĆ: NEMA ŠANSE DA ZAĆUTIM

Izvor: Kurir, 08.Okt.2011, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GORAN MILANOVIĆ: NEMA ŠANSE DA ZAĆUTIM

Prekipelo mu! Predsednik Jagodine Goran Milanović kažnjen je od strane Disciplinske komisije FSS sa šest meseci zabrane vršenja funkcije u fudbalu, a godinu dana uslovno zbog davanja izjava o sudijama posle meča s Partizanom.

Prekipelo mu!

Predsednik Jagodine Goran Milanović kažnjen je od strane Disciplinske komisije FSS sa šest meseci zabrane vršenja funkcije u fudbalu, a godinu dana uslovno zbog davanja izjava o sudijama posle meča s Partizanom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
Prvi čovek kluba iz Jagodine rekao je za Kurir da ga to neće uplašiti i da će nastaviti da priča o tome kako Partizan i Crvena zvezda imaju monopol u srpskom fudbalu.

- Očekivao sam da ću dobiti doživotnu kaznu! Ma, ni to me ne bi zaustavilo da pričam o tome kako su Partizan i Crvene zvezda privilegovani. Oni drže monopol u srpskom fudbalu - u dahu je rekao Milanović i nastavio:

- Borim se za decentralizaciju u sportu. Da najbolji osvajaju titule, a ne da se sve vrti oko „večitih“. Čemu onda mi služimo?

Prvi čovek Jagodine poručio je da će nastaviti da se bori protiv anomalija u srpskom fudbalu.

- Sve što sada pričam, iznosim i na sastancima u fudbalskoj organizaciji. Na sve legalne načine pokušaću da se izborim za ravnopravnost. Svestan sam da je to Sizifov posao, ali smatram da Zvezda i Partizan sve drže u svojim rukama i da to nije u redu prema klubovima u unutrašnjosti. Zašto samo oni mogu da osvajaju trofeje. Čini mi se da sve više dobijam podršku i ostalih timova iz unutrašnjosti i nadam se da će se situacija u budućnosti barem malo promeniti - zaključio je Milanović.

(M. N.)

Nema jednakosti „večiti“ u svemu privilegovani

Goran Milanović ističe da je suđenje samo jedan od segmenta u kojem su povlašćeni Zvezda i Partizan.

- To je samo jedna od stvari u kojoj su dva naša najveća kluba privilegovana, ali to nije jedini problem. Cela struktura je pogrešna. Moja želja je da svi budemo jednaki i da teren bude merilo kvaliteta - konstatovao je Milanović.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Jagodina

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.