GOLMAN PRIZNAO: Pre dolaska u Zvezdu, NAVIJAO sam za Partizan! Išao sam na tekme na JNA

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2020, 18:37

GOLMAN PRIZNAO: Pre dolaska u Zvezdu, NAVIJAO sam za Partizan! Išao sam na tekme na JNA

Retko ko je spreman da prizna tako nešto.

Nekadašnji golman Crvene zvezde Aleksandar Kirovski je otkrio za koga je navijao pred potpis sa klubom sa Marakane.

Uglavnom je vreme zapravo provodio na klupi crveno-belih Kirovski u periodu od 2011. do 2013, a do 2011. navijao je za Partizan.

Golman koji sada brani za Žarkovo priznao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je kako su mu crno-bele boje bile draže od onih koje je zatim nosio na stadionu "Rajko Mitić".

- Otac me je doveo ovde sa osam godina. Od tada je za mene Zemun bio broj jedan. Ali iskreno pre dolaska u Zvezdu, kada već moramo da pričao o toj podeli, navijao sam za Partizan. Ko me je pitao u Zvezdi – znao je.

Kirovski nije bio vatreni navijač, ali je voleo klub iz Humske, te čak tokom klupskog karantina gledao utakmice Partizana.

- Nisam išao na jug i palio baklje, ali sam sa zapada gledao taj klub, jer me je otac vodio. Sa Čavom Dimitrijevićem sam u sobi gledao Partizan u Evroligi - rekao je Aleksandar Kirovski za "Mozzart sport".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.