GOL SEZONE? Neverovatan pogodak u srpskom fudbalu sa više od 60 metara (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOL SEZONE? Neverovatan pogodak u srpskom fudbalu sa više od 60 metara (VIDEO)

Štoper objasnio napadačima kako se to radi.

Fudbaleri Zvezdare savladali su u derbiju kola Srpske lige Beograd ekipu BSK-a iz Borče sa 2:1, ali će osim trijumfa ostati upaćen i jedan od dva gola koja je domaćin postigao.

Utakmoicu je obeležio potez defanzivca Zvezdare Milana Delevića koji je u želji da otkloni opasnost i spreči napad gostiju potpuno slučajno sa možda i više od 60 metara postigao neverovatan gol savladavši golmana gostiju koji je bio daleko izašao sa gol linije.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adela Smajić, ćerka legende Partizana Admira Smajića
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Lob sa 60 metara u Srpskoj ligi! VIDEO

Izvor: B92, 10.Nov.2019

Na fudbalskim terenima u Srbiji zaista se mogu ponekad videti i čudesno lepi golovi...Jedan takav viđen je u subotu u susretu Srpske lige "Beograd" i to u Mladenovcu gde je gostovala ekipa Zvezdare koja je slavila sa 3:1...Jedan od tih golova delo je Milana Delevića. On je odlično video gde se nalazi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.