GOGUA NESTAO: Nikolić ne zna gde je defanzivac, ne dolazi na treninge Partizana!

Izvor: Telegraf.rs, 13.Okt.2016, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOGUA NESTAO: Nikolić ne zna gde je defanzivac, ne dolazi na treninge Partizana!

Foto: partizan.rs

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da ne zna gde se trenutno nalazi mladi defanzivac Sedrik Gogua, ali da ga ni ne zanima jer je potpuno fokusiran na teško gostovanje protiv Voždovca u utakmici 12. kola Superlige.

Fudbaler iz Obale Slonovače odbio je da trenira sa ostalim prvotimcima posle kazne odizmanjem dela plate u naredna tri meseca, nakon što je priveden zbog vožnje u >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << alkoholisanom stanju.

- Gogua nije tema za mene. Njega nema, ne znam ni gde je, a na ljudima iz kluba je da reše Goguin status. Takve stvari se dešavaju mladim igračima, ali mora da prihvati klupsku disciplinu, kao i ostali. Trenutno sam skoncentrisan na one igrače na koje računam i koji daju sve za Partizan - rekao je Nikolić na konferenciji za medije pred subotnji meč.

Foto: partizan.rs

Nikolić je dodao da će meč na terenu Voždovca biti veoma težak jer će se igrati na veštačkoj podlozi i u specifičnim uslovima, na koje je domaći tim navikao.

- Ambijent na krovu je specifičan, biće veoma motivisani, ali i nezgodni jer u poslednjoj liniji igraju sa trojicom. Ipak, moramo da nađemo način da prebrodimo takve stvari i pobedimo - rekao je Nikolić i dodao da će još čudnije biti ukoliko se utakmica bude igrala bez publike.

Foto: partizan.rs

On je posebno naglasio da ga raduje odlična forma napadača Uroša Ðurđevića, posle važnih golova za mladu reprezentaciju Srbije i "het-trika" protiv Slovenije (3:1).

- Mora da nastavi da radi kao do sada i još unapredi svoju igru. Lepo je što daje golove za reprezentaciju, ali mene zanima njegov učinak u Partizanu - zaključio je Nikolić.

Utakmica između Voždovca i Partizana igra se u subotu od 17 sati.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.