GLASINE SVE JAČE: Filipovski je BIVŠI! Poznat novi trener Partizana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2021, 10:04

GLASINE SVE JAČE: Filipovski je BIVŠI! Poznat novi trener Partizana!

Promene su neophodne.

Nakon izuzetno loše i negativne serije rezultata košarkaškog kluba Partizan, promene na klupi su sve izvesnije. Aktuelni trener crno-belih Saša Filipovski najavio je nakon sastanka sa upravom da će njegova sudbina na klupi crno-belih biti poznata nakon sastanka. Međutim, u toku dana se pojavila informacija da je sve već rešeno kao i da je poznat naslednik Filipobskog.

Sinoćni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poraz od Cibone je šestu uzastopni u ABA ligi koji su crno-beli ostvarili u nastavku sezone.

- Situacija sigurno nije dobra. Prespavaću i sutra ću razgovarati sa upravom i ljudima iz kluba, kako bismo pronašli neko rešenje. Situacija nije dobra ni za mene ni za klub - izjavio je Filipovski.

Uveliko su već počele spekulacije oko njegovog naslednika, a u prvi plan iskočio je Aleksandar Matović, pomoćni trener koji je dugo u klubu.

Ostali detalji nisu poznati, na jednom Tviter profilu koji prati sva dešavanja i aktuelnosti u ABA ligi, pojavila se samo informacija da će Filipovski dobiti otkaz i da će ga zameniti Matović do kraja tekuće sezone.

Saso Filipovski will be sacked tomorrow and assistant coach Aleksandar Matovic will take over as a head coach of KK Partizan until the rest of the season.

— ABA league News and Rumours (@Abarumours) March 6, 2021

Ostaje nam da sačekamo i zvanično rezrešenje ove drame u jednom od najtrofejnijih klubova u ovom delu Evrope.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Filipovskom spakovani koferi, crno-beli već imaju rešenje za užarenu klupu

Izvor: OkRadio.rs, 07.Mar.2021

Burno je u KK Partizan, baš kao što je i trener Saša Filipovski najavio, nakon sastanka sa upravom biće poznata njegova sudbina na klupi crno-belih. "Situacija sigurno nije dobra. Prespavaću i sutra ću razgovarati sa upravom i ljudima iz kluba, kako bismo pronašli neko rešenje. Situacija nije...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.