GIST: BAŠ NAS RAZBIŠE RUSI

Izvor: Kurir, 03.Dec.2010, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GIST: BAŠ NAS RAZBIŠE RUSI

Mogla je muva da se čuje... Muk u svlačionici Partizana mt:s posle ubedljivog poraza od Himkija. Razočaranje na licima crno-belih, ne toliko zbog toga što su izgubili, već zbog načina na koji su položili oružje. Umesto da bar malo priprete četi Serđa Skariola, omogućili su Moskovljanima da uz malo znoja ostvare najubedljiviju pobedu u Evroligi.

Mogla je muva da se čuje...

Muk u svlačionici >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Partizana mt:s posle ubedljivog poraza od Himkija. Razočaranje na licima crno-belih, ne toliko zbog toga što su izgubili, već zbog načina na koji su položili oružje. Umesto da bar malo priprete četi Serđa Skariola, omogućili su Moskovljanima da uz malo znoja ostvare najubedljiviju pobedu u Evroligi.

Iako je bio jedan od boljih u redovima Partizana, Džejms Gist je dugo ćutao pognute glave. Videlo se da mu je poraz teško pao.

- Šta da kažem, razbili su nas, razbili su nas u svemu - procedio je Gist i potom nastavio:

- Neverovatno je što su od samog početka više želeli pobedu od nas, što su bili borbeniji. Posebno mi je krivo jer sam na početku imao osećaj da možemo da pobedimo.

Sastanak u svlačionici Partizana odmah nakon meča trajao je duže nego uobičajeno. Trener Vlade Jovanović imao je šta da kaže.

- Naravno da je bio ljut na nas. Svesni smo koliko smo podbacili i sada nemamo šta da izgubimo. Poznato je da igramo dve utakmice u gostima i jednu kod kuće, ali to nije važno. Mi jednostavno moramo da u svakoj utakmici idemo na pobedu. Samo s takvim pristupom možemo da izbegnemo ovakve situacije - zaključio je Gist.

Partizan narednog četvrtka gostuje Makabiju, koji ne zaboravlja kako ga je tim iz Beograda prošle sezone izbacio iz trke za fajnal for Evrolige.

(P. G.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.