Izvor: HotSport.rs, 26.Sep.2017, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GDE SU, ŠTA RADE: Omladinac Partizana koji je sa Zvezdom osvajao trofeje (VIDEO)

Dešavalo se da se igrači koji ne prođu u školi Partizana proslave u dresu Crvene zvezde i obrnuto, a Dalibor Škorić (46) je posle epizode u Humskoj, pozajmice u Rudaru iz Pljevalja i nastupa za rad dobio poziv Crvene zvezde.
Na „Marakani“ je Škorić proveo tri sezone, uz 43 odigrana meča i sedam pogodaka.
Na zimu 2000. godine usledio je odlazak ovog maratonca sa osećajem za pas u Kinu, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << gde je nastuapo za Dalijen godinu dana, a potom je prešao u APOEL sa Kipra.
Nakon godinu dana na Kipru pojačao je MTK iz Budimpešte, drugi deo dvogodišnjeg ugovora proveo je na Banjici, u ekipi Rada, nakon čega je završio karijeru.
To se pokazalo kao odličan potez.
Škorić je među prvima u Beogradu otvorio balon za mali fudbal na Adi Ciganliji, koji uspešno vodi godinama unazad, a u međuvremenu je završio trenersku školu.
Treutno je pomoćnik nekadašnjeg saigrača iz Crvene zvezde, Perice Ognjenovića, na klupi kadetske reprezentacije Srbije.
(Youtube/ nekichika)
 
The post GDE SU, ŠTA RADE: Omladinac Partizana koji je sa Zvezdom osvajao trofeje (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.