Izvor: HotSport.rs, 21.Dec.2016, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GDE JE, ŠTA RADI: U Partizanu je pravio ‘krš i lom’, a i sada je ostao bez posla (VIDEO)

Sećate li se ovog poprilično kontroverznog stranca koji je ne tako davno igrao u beogradskom crno-belom klubu?

Ljubitelji fudbala u Srbiji verovatno se sećaju Davida Mange, fudbalera koji je u Humskoj više pravio probleme van terena, nego što je proveo na njemu, a čak je i povredio nekoliko igrača na treninzima crno-belih.
POTVRĐENO: Sprema se novi odlazak iz Partizana!
Nije se mnogo zadržao u Beogradu, već je brzo otišao van granica >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Srbije, a prethodni period je proveo u Bugarskoj i tamošnjem klubu Beroa.
USPEŠAN DAN U HUMSKOJ: Stiglo preko potrebno ‘pojačanje’ (FOTO) (VIDEO)
Međutim, već se rastao i sa Beroom, posle svega 11 odigranih utakmica i dva postignuta gola, bugarski mediji pišu da je došlo do razlala na radost obe strane, pa je Manga postao slobodan igrač.

(Izvor: youtube / Stefan Marecek)

(Izvor: youtube / one)
The post GDE JE, ŠTA RADI: U Partizanu je pravio ‘krš i lom’, a i sada je ostao bez posla (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.