GAĆINOVIĆ: Partizan zasluženo na prvom mestu

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 18:49

GAĆINOVIĆ: Partizan zasluženo na prvom mestu

Napredak gostuje u Humskoj sutra od 16.55.

Fudbaleri Napretka gostovaće sutra od 16.55 u Humskoj protiv Partizana u okviru 25. kola Superlige Srbije. Kruševljani su za vikend igrali protiv TSC-a, a sutra ih  čeka još teži posao protiv lidera šampionata koji je u večitom derbiju odigrao 2:2.

- Drago nam je da idemo lideru, ekipi koja je u ovom delu prvenstva pokazala najviše i mislim da se zasluženo nalazi na prvom mestu. Zanimljivo, ekipa koja u odbrambenom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << delu tima ima sve domaće igrače, a u veznom redu i napadačkom delu su gotovo sve stranci. Ne računam tu Nemanju Nikolića i malog Sameda Baždara, koji često ulaze i startuju. To je ekipa koja ima svoj ukus i miris, koja je ofanzivno orjentisana, efikasna, ekipa koja ima dobru energiju koju je preneo Igor Duljaj, ekipa koja ima i brzinu i kreativnost, ali i individualni kvalitet. Pokazali su i karakter, pogotovo u poslednjem derbiju, kada su uspeli da sačuvaju 2:2 sa igračem manje. I naravno, kod rezultata 1:0, kad su bili totalno inferiorni, uspeli su za pet, šest minuta da postignu dva gola i napravili jednu stopostotnu šansu, ako se dobro sećam, preko Natka. Imaćemo izuzetno težak posao, međutim, znamo šta nam je činiti i ne idemo tamo spuštenog garda i sa belom zastavom. Pokušaćemo da nastavimo seriju dobrih igara. Po ko zna koji put govorim, čvrsto verujem u ove momke, bez obzira ko izađe na teren, a mislim da ćemo izaći u ponajboljem sastavu – istakao je na konferenciji za medije trener Napretka Vladimir Gaćinović.

Među adutima na koje Gaćinović može da računa, nalazi se i bonus igrač Andrej Blagojević, koji je ponikao upravo u Partizanu.

- To su lepa sećanja i mogu da mi budu samo motiv više za sutrašnju utakmicu. Očekivanja su pozitivna, nećemo se braniti. Idemo u Beograd u dobrom raspoloženju, da pokušamo da uzmemo bodove - jasan je Blagojević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.