Fulam hoće Tejga!

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Jun.2011, 07:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fulam hoće Tejga!

Ne ostaje Prins Tejgo u Partizanu, a njegova nova destinacija, umesto Hofenhajma, mogao bi da bude – Fulam.

Premijerligaš iz Londona zainteresovan je da angažuje tamnoputog napadača, a kao standardnom reprezentativcu Gane, radna dozvola za transfer u Englesku ne bi mu predstavljala problem. Jedina je nevolja što o njegovom statusu odlučuje njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << sadašnji klub.
Posle 11 golova na 18 mečeva za crno-bele, Nemci su zainteresovani da Tejgu produže ugovor, dok on i nije voljan da ostane u Hofenhajmu, kad već pljušte ponude.
- Imali smo sastanak na kome smo raspravljali o Prinsovoj budućnost, međutim, još se ništa ne zna – zagonetni su u nemačkom klubu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fulam želi Tejga, pita se Hofenhajm

Izvor: B92, 11.Jun.2011

Reprezentativac Gane Prins Tejgo sigurno ne ostaje u Partizanu, a umesto u dresu Hofenhajma, naredne sezone mogao bi da se nađe u londonskom Fulamu...Fulam je zainteresovan da angažuje Tejga, a kao standardnom reprezentativcu Gane, radna dozvola za transfer u Englesku ne bi mu predstavljala problem...Jedina...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.