Fudbalerima Partizana Borac važniji od Zvezde

Izvor: Glas javnosti, 02.Apr.2011, 07:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbalerima Partizana Borac važniji od Zvezde

BEOGRAD - Trener Partizana Aleksandar Stanojević ocenjuje da je subotnji prvenstveni meč protiv Borca iz Čačka za njegovu ekipu mnogo važniji od revanša polufinala Kupa protiv Crvene zvezde, koji se igra naredne srede.

- Prvenstvo je prioritet u odnosu na Kup, a to znači da su nam bodovi protiv Čačana neophodni, posebno zbog želje da se vratimo na pobednički kolosek posle izgubljena dva boda protiv Rada u prošlom kolu- rekao je Stanojević.

Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << će protiv Borca igrati bez četvorice prvotimaca, ali to nikako ne menja ništa u ambicijama "crno-belih"..

- Vukić je povređen, Miljković ima temperaturu, a Tejgo i Adija tek danas dolaze iz Gane. Videću na poslednjem treningu da li će moći da odigraju bar 20 minuta ili pola sata, ukoliko bude bilo potrebe- istakao je Stanojević.

On nije mogao da izdiktira startnih 11, ali je rekao da se sastav Partizanovog tima u principu zna.

- Umesto Miljkovića, zaigraće Stevanović, od prvog minuta na teren će Ilijev i Šćepović, a jedino još ne znam da li će Saša Ilić igrati iza napadača, ili po boku. Ostalo se zna, ali red je da prvo igračima saopštim ko će na teren- poručio je Stanojević.

Utakmica Partizan -Borac biće odigrana u danas od 18 časova na stadionu Partizana.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Zvezda - Partizan,   Večiti derbi

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.