Fudbaleri Spartaka motivisani dočekuju Partizan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jun.2020, 16:13

Fudbaleri Spartaka motivisani dočekuju Partizan

Prvu utakmicu na svom terenu nakon vanrednog stanja zbog koronavirusa, fudbaleri subotičkog Spartaka igraju sutra protiv beogradskog Partizana. Rivala dočekuju izuzetno motivisani.

Rezultatskog značaja nema. A prilike za prestiž na pretek. Znao je Spartak ranije da iznenadi favorizovane Beograđane, uspeo je čak i da pobedi na koncu prošle sezone na stadionu JNA sa tri na prema jedan. Međutim, dva ovosezonska >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << meča donela su dva ubedljiva poraza, tako da je sutrašnji meč prilika da, rasterećeni, izabranici Vladimira Gaćinovića poprave utisak.

"Ja sam rekao da ćemo mi sve četiri utakmice, pa i onu prijateljsku protiv Vojvodine, igrati kao da se borimo za opstanak i tražio sam od svojih igrača da bude takav odnos. Takav odnos je bio protiv Vojvodine na prijateljskoj utakmici generalki, takav odnos je bio protiv Inđije", rekao je šef stručnog štaba FK Spartak Ždrepčeva krv Vladimir Gaćinović

Kadrovski problemi kroje sastav domaćih. I to netipični. Tekijaški pauzira zbog kartona, Tufegdžić se povredio na gostovanju Inđiji, Jočić se ženi, a kapiten Milošević je, pored povrede, dobio sina. Prilika za momke sa manjom minutažom u najmlađem timu u Srbiji da se pokažu i dokažu.

"Izaći ćemo sutra da igramo kao što smo i sve utakmice kod na terenu igrali – napadački. Da se sudarimo sa dobrim Partizanom i ja se iskreno nadam pozitivnom rezultatu", kaže prvotimac Nikola Srećković.

Susret je na programu sutra od šesnaest i trideset na Gradskom stadionu. Broj mesta je ograničen, a organizatori mole navijače da dođu na vreme kako se ne bi stvarali redovi.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.