Fudbaleri Partizana stigli u Razgrad

Izvor: Blic, 30.Jul.2013, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri Partizana stigli u Razgrad

Fudbaleri Partizana stigli su u bugarski Razgrad, gde će u sredu protiv Ludogoreca odigrati prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Posle 70 minuta leta do Varne i još sat i po vožnje autobusom, ekspedicija crno-belih došla je do gradića na severoistoku Bugarske, gde ih je dočekalo izuzetno toplo vreme i temperatura od >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 32 stepena.

Ipak, optimizma ne nedostaje, a napadač Marko Šćepović smatra da bi bilo veoma dobro ukoliko bi ih rival potcenio.

Fudbaleri Partizana imaće u 19 časova prvi trening, a a duel sa Ludogorecom je na programu u sredu od 19.30 sati u Razgradu.

Trener Vuk Rašović na put je poveo 20 igrača, među kojima je i Kamerunac Erik Đemba-Đemba, a u odnosu na mečeve sa Širakom nema povređenog Miloša Ostojića i naravno suspendovanog Vladimira Volkova.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbaleri Partizana stigli u Razgrad

Izvor: Dzungla.org, 30.Jul.2013

Fudbaleri Partizana stigli su u bugarski Razgrad, gde će u sredu protiv Ludogoreca odigrati prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Partizan stigao u Razgrad

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Jul.2013

Igrači Partizana stigli su u bugarski Razgrad, gde će u sredu uveče protiv Ludogoreca odigrati prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.. (FOTO: N. Negovanović). Posle 70 minuta leta do Varne i još sat i po autobusom ekspedicija crno–belih došla je do gradića na severoistoku...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.