Fudbaleri Partizana stigli u Razgrad

Izvor: Press, 30.Jul.2013, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri Partizana stigli u Razgrad

Posle 70 minuta leta do Varne i još sat i po autobusom ekspedicija crno-belih došla je do gradića na severoistoku Bugarske, gde ih je dočekala izuzetno toplo vreme i temperatura od 32 stepena.
Ipak, optimizma ne nedostaje, a napadač Marko Ššćepovcić smatra da bi bilo veoma dobro ukoliko bi ih rival potcenio.
- Moramo da odigramo kako najbolje znamo i umemo da nam se ne bi ponovile utakmice protiv širaka. Na pripremama smo pokazali da možemo da igramo dobro, doduše tamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << nije bilo pritiska, dok je ovo potpuno drugačije. Dobro je ako su nas Bugari potcenili, ali mi idemo da pokažemo ko smo i šta smo i da pobedimo. Znamo da imaju dobru ekipu, da umeju da igraju fudbal, ali verujemo u sebe - izjavio je Šćepović.
Iskusni defanzivac Milan Obradović, koji bi trebalo da debituje u crno-belom dresu takođe očekuje dobar rezultat, a to je po njegovom mišljenju i remi sa postignutim golom.
- Kvalitetno smo se spremili za ono što nas čeka. Trenirao sam sa ekipom prethodnih nedelju dana i dobro sam se uklopio. Očekujem da ću zaigrati i to na poziciji desnog štopera. Za nas je možda i bolje ako nas Bugari potcene, a dobar rezultat bio bi i remi, uz postignut gol - rekao je Obradović.
Trener Vuk Rašović na put je poveo 20 igrača, među kojima je i Kamerunac Erik Đemba Đemba, a u odnosu na mečeve sa Širakom nema povređenog Miloša Ostojića kao ni suspendovanog Vladimira Volkova.
Golmani: Lukač i Živković
Odbrana: Ivanov, Stanković, Ivković, Aksentijević, Petrović, Obradović, Gulan
Vezni red: Đemba Đemba, Marković, Brašanac, Jojić, Ilić, Ninković, Luka, Malbašić, Grbić
Napad: Šćepović, Kojić
Crno-beli će od 19 sati odraditi trening, a prva utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona igra se sutra od 19.30 sati u Razgradu.



Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.