Fudbaleri Partizana se sklonili da rival postigne gol VIDEO

Izvor: B92, 26.Sep.2021, 12:19

Fudbaleri Partizana se sklonili da rival postigne gol VIDEO

Kadeti Partizana slavili su nad Kikerom 7:1 u okviru šestog kola Kadetske lige Srbije.

Zanimljiv detalj viđen je početkom drugog poluvremena, kada je napadač Partizana Petrušić pogodio mrežu Kraljevčana umesto da vrati loptu protivničkoj odbrani posle prekida.

U duhu fer-pleja, domaćini su odmah dozvolili napadaču Kikera Kurtanoviću da sa centra neometan ode u šesnaesterac i savlada Petrića.

Na meču je presudio kvalitet Partizana, ali i bolja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fizička pripremljenost.

Na kraju, najubedljivija pobeda crno-belih ove jeseni.

Partizan – Kiker 7:1 (2:0)

Gledalaca: 100. Sudija: Uroš Bakić 7. Strelci: Bebek u 41. i 59, Rakonjac u 45, Petrušić u 55. i 76, Mirčetić u 69. i Ilić u 87. za Partizan, Kurtanović u 56. za Kiker. Žuti karton: Milenković (Kiker)

PARTIZAN: Petrić, Bogdan (Andrić), Obrić, Mladenović, Krajnović, Makaji (Nedeljković), Bebek (Alilović), Borović, Petrušić, Skrobonja (Mirčetić), Rakonjac (Ili).

KIKER: Debeljaković, Marković, Blagojević (Nedović), Tanasijević, Dragićević, Milenković (Filipović), Klašnja (Žikić), Bukumira (Bažalac), Živković (Terzić), Bojović, Kurtanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NESVAKIDAŠNJA SCENA U SRPSKOM FUDBALU: Kadeti Partizana se sklanjali kako bi protivnik postigao gol, pogledajte potez o kom bruji cela Srbija! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 26.Sep.2021

Partizan je pobedio Kiker ubedljivim rezultatom 7:1, u okviru šestog kola Kadetske lige Srbije. Kadeti Partizana bili su izuzetno raspoloženi na ovoj utakmici, čemu svedoči veliki broj golova. Mnogo lepih poteza je obeležilo ovaj meč, ali detalj koji će se dugo pamtiti dogodio se na početku drugog...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.