Fudbaleri Partizana savladali Javor

Izvor: Glas javnosti, 08.Okt.2012, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri Partizana savladali Javor

BEOGRAD -Fudbaleri Partizana vratili su se na prvo mesto tabele Jelen Superlige, pošto su na svom terenu savladali Javor iz Ivanjice rezultatom 2:1 (1:1).

Strelci za crno-bele bili su Marko Šćepović u 6. i Aleksandar Mitrović u 76. minutu. Jedini strelac za goste bio je Ifeani u 35.

Crno-beli su poveli pogotkom Marka Šhepovića u šestom minutu, posle asistencije Lazara Markovića. Mlađem od braće Šćepović to je bio prvi gol na takmičarskim utakmicama još od kraja >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << 2011. godine

Gosti su izjednačili baš preko Ifeanija u 35. minutu, koji je savladao rezervistu Nikolu Petrovića.

Pobedu crno-belima i povratak na vrh, posle kiksa Crvene zvezde u Subotici, doneo je Aleksandar Mitrović pogotkom u 76. minutu.

Ekipa Javora je od 56. minuta igrala sa desetoricom fudbalera, pošto je drugi žuti karton i isključenje zaradio Ifeani.

Meč na stadionu Partizana imao je i humanitarni karakter, prihod od prodaje utakmica (200 dinara jug, 400 dinara  zapad i istok)  preusmeren je za pomoć Narodnim kuhinjama na Kosovu i Metohiji.

PARTIZAN - JAVOR 2:1 (1:1) (Marko Šćepović 6., Mitrović 76. - Ifeani 35.)

Stadion: Partizana

Sudija: Srđan Obradović

PARTIZAN: Stojković, Miljković, Ostojić, Ivanov, Lazevski, Smiljanić, Jojić, Ninković, S. Ilić, L. Marković, M. Šćepović.

JAVOR: Nikolić, Đorđević, Milović, Radivojević, Momčilović, Vlašić, Ostojić, Vidić, Ifeani, Jakimovski, Onjilo.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.