Fudbaleri Partizana s aerodroma na revanš

Izvor: Politika, 21.Jul.2014, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri Partizana s aerodroma na revanš

Zbog tehničkih problema s letelicom let „crno-belih” kasnio pet i po sati, a danas (20 č) na Farskim Ostrvima igraju protiv ekipe HB-a

Fudbalska ekspedicija Partizana trebalo je juče oko 13 časova da odleti na Farska ostrva, ali je let pomeren zbog tehničkih problema sa letilicom, koja je ostala na aerodromu u Aberdinu. Avion je zamenjen i odmah je stigla informacija da na beogradski aerodrom sleće novi iz Zagreba. Novi let je u prvi mah bio najavljen za 16 časova, >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << ali su „crno-beli” poleteli tek u 18.30 časova, ukupno sa pet i po sati zakašnjenja. A revanš meč drugog kola kvalifikacija sa ekipom HB iz Toršavna, koju su u prvom meču savladali sa 3:0, igraju danas u 20 časova.

Dodatni problem bilo je (po informacijama iz avio kontrole) i to da se na aerodrom u Toršavnu spustila gusta magla. Posle svega otkazan je sinoćni trening Partizana, koji je trebalo da se održi u vreme utakmice (20 č), a ekipa će mimo plana trenirati danas u 9.30 č.

Na put je krenulo 18 fudbalera:: Lukač, Živković Živko, Volkov, Vulićević, Petrović, Stanković, Luka, Brašanac, Fofana, Ninković,Grbić, Drinčić, Ilić Saša, Lazović, Gulan, Ostojić, Ilić Branko i Škuletić.

Utakmicu sudi makedonska četvorka predvođena Dimitrom Mečkarovskim.

S. R.

objavljeno: 22.07.2014.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crno - beli na Farskim Ostrvima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jul.2014, 07:12

Revanš utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između HB Torshavna i Partizana igraće se večeras od 20 sati na Farskim Ostrvima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.