Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jan.2022, 17:51

Fudbaleri Partizana posle preokreta pobedili Tikveš

Fudbaleri Partizana pobedili su danas makedonski Tikveš 2:1 (2:1) posle preokreta u prvom kontrolnom meču na pripremama u Beleku.

Tikveš je u vođstvo došao u 25. minutu golom Ivanovskog iz jedanaesterca, da bi Partizan već do poluvremena preokrenuo golovima Miloša Jojića u 28. i Rikarda Gomeša u 36. minutu.

U drugom poluvremenu trener Partizana Aleksandar Stanojević je izvršio veliki broj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << izmena, crno-beli su stvorili nekoliko prilika, ali promene rezultata nije bilo.

Naredni rival Partizana na pripremama u Antaliji biće Bašakšehir 29. januara, a nakon toga i sa Dinamom iz Moskve, odnosno Dinamom iz Gruzije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Preokret Partizana u prvom pripremnom meču

Izvor: N1 televizija, 25.Jan.2022

Fudbaleri Partizana pobedili su makedonski Tikveš posle preokreta sa 2:1 u pripremnoj utakmici u Antaliji.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.