Izvor: RTS, 28.Jul.2021, 10:46

Fudbaleri Partizana otputovali u Slovačku

Fudbaleri Partizana otputovali su u Slovačku, gde ih u četvrtak od 20.45 sati očekuje revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Dunajske Strede. Duel crno-belih možete pratiti u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a, a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Crno-beli su otputovali čarter letom od Beograda do Bratislave, a potom će autobusom do mesta Šamorin u Slovačkoj.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << spisku trenera Aleksandra Stanojevića nalazi se 23 igrača, među kojima je i Ðorđe Mihajlović, golman omladinske selekcije FK Partizan.
Put Slovačke su krenuli: Aleksandar Popović, Nemanja Stevanović, Ðorđe Mihajlović, Aleksandar Lutovac, Igor Vujačić, Bojan Ostojić, Siniša Saničanin, Rajko Brežančić, Slobodan Urošević, Aleksandar Šćekić, Miloš Jojić, Saša Zđelar, Milan Smiljanić, Lazar Pavlović, Nemanja Jović, Danilo Pantić, Samed Baždar, Bibars Natho, Lazar Marković, Mateja Ðorđević, Marko Milovanović, Filip Holender i Rikardo Gomeš.
Prvi meč u Beogradu završen je pobedom Partizana 1:0, a revan se igra u četvrtak od 20.45 uz direktni prenos na Prvom programu RTS-a, a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbaleri Partizana otputovali u Slovačku; Pantić i Jović: Imamo jasan cilj, na nama je sve

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jul.2021

Fudbaleri Partizana otputovali su danas u Slovačku, gde ih sutra od 20.45 sati očekuje revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Dunajske Strede...Crno-beli su otputovali čarter letom od Beograda do Bratislave, a potom će autobusom do mesta Šamorin u Slovačkoj...Na spisku...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

JOVIĆ I PANTIĆ PUCAJU OD OPTIMIZMA PRED REVANŠ U SLOVAČKOJ: „Sigruni smo u to, verujemo da ćemo proći dalje“

Izvor: HotSport.rs, 28.Jul.2021

Fudbaleri Partizana uvereni u prolaz! Partizan će u četvrtak igrati meč drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencije protiv Dunajske Strede u Slovačkoj. Crno beli su slavili u prvom meču rezultatom 1:0, ali su čitav meč imali inicijativu i taj rezultat je mogao biti znatno veći. Fudbaleri Partizana...

Nastavak na HotSport.rs...

STANOJEVIĆ JASAN: ‘Ne možemo da se branimo!’

Izvor: HotSport.rs, 28.Jul.2021

Trener Partizana najavljuje ofanzivu! Partizan gostuje u Slovačkoj ekipi Dunajske Strede, u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Prvi meč je okončan minimalnom pobedom našeg tima, iako je to mogla da bude mnogo ubedljivija pobeda i samim tim mirniji revanš za tim Aleksandra Stanojevića....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.