Fudbaleri Partizana otputovali u Albaniju na utakmicu sa Skenderbegom

Izvor: RTS, 18.Okt.2017, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri Partizana otputovali u Albaniju na utakmicu sa Skenderbegom

Fudbaleri Partizana otputovali su u Elbasan u Albaniju, na utakmicu sa Skenderbegom, u trećem kolu Lige Evropa.
Trener Miroslav Đukić na put je poveo 21 igrača, od kojih trojicu golmana Vladimira Stojkovića, Filipa Kljajića i Marka Jovičića.

Odbrambeni igrači: Miroslav Vulićević, Nemanja G. Miletić, Milan Mitrović, Bojan Ostojić, Nemanja R. Miletić i Nemanja Antonov.
Igrači >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sredine terena: Marko Janković, Petar Đuričković, Everton Luiz, Marko Jevtović, Danilo Pantić, Saša Ilić, Zoran Tošić, Milan Radin i Sejduba Suma.
Napadači: Ognjen Ožegović, Leandre Tavamba i Teofilus Solomon.
Sa igračima i stručnim štabom otputovali su i predsednik kluba Milorad Vučelić, potpredsednik Vladimir Vuletić, generalni direktor Miloš Vazura, sportski direktor Ivica Iliev i nekoliko članova Upravnog odbora, navodi se na sajtu Partizana.
Fudbaleri Partizana treniraće od 19 časova na stadionu Dinama u Tirani, a utakmica trećeg kola Grupe B na programu je u četvrtak od 21.05 na Elbasan areni.
To će biti prvi duel Partizana i Skenderbega u evropskim takmičenjima. Šampion Srbije je do sada samo jednom igrao protiv albanske ekipe u evropskim takmičenjma, u prvom kolu Kupa Uefa u sezoni 1987-1988, kada je ispao posle dvomeča sa Fljamurtarijem.
Partizan je neporažen na šest poslednjih gostovanja u evropskim takmičenjima, dok Skenderbeg ove sezone nije izgubio u pet poslednjih mečeva u Evropi na svom terenu, ali i nije pobedio u poslednja četiri.
Partizan i Skenderbeg imaju po jedan bod u Grupi B, prvi je Dinamo iz Kijeva sa svih šest bodova, a drugi je Jang Bojs sa dva boda.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.