Izvor: RTS, 11.Jul.2020, 12:11

Fudbaleri Partizana od ponedeljka na Zlatiboru

Fudbaleri Partizana otputovaće u ponedeljak na Zlatibor, gde će obaviti pripreme za novu sezonu. Prethodno će se ceo tim i stručni štab još jednom testirati na korona virus.
Posle današnjeg treninga igrači Partizana imaće sutra slobodan dan kako bi se pripremili za odlazak na drugi deo priprema koje će se obavljati na Zlatiboru.

„Odmah posle treninga imaćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << još jedno testiranje na prisustvo virusa Kovid-19, ovog puta i na anti-tela i PCR test.", saopšteno je iz kluba.
Put Zlatibora tim crno-belih kreće u ponedeljak ujutru.
Izabranici Save Miloševića biće smešteni u hotelu "Palisad", a planirano je da igraju tri meča tokom priprema sa Spartakom, Proleterom i novim superligašem Zlatiborom.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Konačno, Partizan uskoro izlazi iz Beograda!

Izvor: Sportske.net, 11.Jul.2020

Crno-beli nastavljaju pripreme gde su planirali...Ekipa Partizana je počela sa pripremama za novu sezonu, ali je koronavirus i situacija u državi napravila velike probleme crno-belima...Zbog toga je odlagan odlazak na Zlatibor, ali će Partizan konačno uspeti da izađe iz Beograda...Ekipa Partizana...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.