Fudbaleri Partizana na okupu

Izvor: Beta, 12.Jan.2015, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri Partizana na okupu

BEOGRAD, 12. januara 2015. (Beta) - Fudbaleri Partizana okupili su se u ponedeljak u Beogradu pred početak priprema za prolećni deo Super lige Srbije, a predsednik kluba Zoran Popović i trener Marko Nikolić poručili su da je cilj osvajanje duple krune.

"Prvi put stojim pred vama kao predsednik Partizana i mogu da vam kažem da su ambicije kluba jasne. Uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << idemo na prvo mesto sa željom da osvojimo sva takmičenja. Članovi ste velikog kluba i od vas se očekuje da se dobro pripremite i ispunite te ambicije", rekao je Popović u Sportskom centru Teleoptik.

Popović je poručio da je obaveza igrača da imaju dobre odnose sa medijima i svim protivnicima, a da je na Upravi da im obezbvedi dobre uslove za život i rad "kakve igrači Partizana zaslužuju".

Nadam se da ćete opravdati poverenje navijača i da ćete sve njihove snove ispuniti. Svi mi zajedno možemo da povedemo naš klub ka osvajanju duple krune i mnogom boljim igrama i rezultatima u Evropi. Želimo vam dobro zdravlje i sve pobede na proleće", poručio je Popović.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Parni valjak" počeo zagrevanje

Izvor: B92, 12.Jan.2015

Fudbaleri Partizana okupili su se u ponedeljak ujutru u Zemunu i počeli priprema za prolećni deo sezone...Novi predsednik kluba Zoran Popović i trener Marko Nikolić poručili su da je cilj osvajanje duple krune..."Prvi put stojim pred vama kao predsednik Partizana i mogu da vam kažem da su ambicije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.