Fudbaleri Partizana i Zvezde igraju večeras u evropskim takmičenjima

Izvor: Beta, 15.Sep.2022, 01:08

Fudbaleri Partizana i Zvezde igraju večeras u evropskim takmičenjima

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde igraju večeras utakmice drugog kola u Ligi konferencija, odnosno Ligi Evropa.Partizan će u drugom kolu Grupe D, od 21 čas igrati u Beogradu protiv Nice u Ligi konferencija.U prvom kolu prošlog četvrtka Partizan je u Češkoj odigrao nerešeno 3:3 protiv ekipe Slovacko, a Nica je remijem 1:1 završila meč sa Kelnom.Fudbaleri Crvene zvezde igraju od 18.45 u Turskoj protiv Trabzona, utakmicu drugog kola Grupe H u Ligi Evropa.Crveno-beli su u prvom kolu pre sedam dana izgubili na stadionu "Rajko Mitić" od Monaka sa 0:1, a Trabzon je izgubio od Ferencvaroša 2:3.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Francuzi najavljuju nesvakidašnji dolazak navijača Nice na meč sa Partizanom, pominju i Brisa Tatona

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 15.Sep.2022

Nica će imati podršku oko stotinak navijača Fudbaleri Partizana večeras od 21 čas dočekuju ekipu Nice u okviru 2. kola Lige konferencija, a francuski klub će u Humskoj imati podršku oko stotinak navijača! Mediji u Francuskoj ističu da će ovo biti neobično gostovanje za pomenute navijače...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.