Fudbaler Partizana: Posle finala Kupa nisam mogao da ustanem zbog virusa

Izvor: Sportske.net, 12.Jul.2020, 16:31

Fudbaler Partizana: "Posle finala Kupa nisam mogao da ustanem zbog virusa"

Nije mu bilo lako...

Fudbaler Partizana Aleksandar Šćekić uspešno je preležao koronavirus, a otkrio je i kako se osećao tokom bolesti.

"Osetio sam neprijatnosti nakon finala Kupa. Sve je ukazivalo na koronavirus. Testiran sam i nalaz je bio pozitivan. Tri-četiri dana imao sam zdravstvenih problema. Sve ono što prati Covid-19. Nisam mogao da ustanem iz kreveta. Lično sam se uverio koliko ovaj virus zna da bude težak. Zato apelujem na sve ljude da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << čuvaju. Posle nekoliko dana izborio sam se sa bolešću. Ponovo sam testiran. Rezultati su drugi put bili negativni. Sada je sve u redu. Nemam nikakvih smetnji. Počeo sam da treniram, ispočetka malo sam, a potom i sa ekipom. Sve ide svojim tokom", rekao je Šćekić, prenosi Pobjeda.

On se sada oseća dobro, u ponedeljak startuje pripreme sa Partizanom za novu sezonu, a virus je iza njega.

"Čim je virus prošao, mogao sam da radim sve normalno. Nisam imao nikakvih smetnji ni tokom prvih treninga. I sada radim punim intenzitetom na pripremama Partizana", ističe Šćekić.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.