Izvor: Radio 021, 24.Okt.2020, 08:08

Fudbaler Nikola Ninković imao udes u Hrvatskoj, otpušten iz bolnice

Fudbaler Nikola Ninković koji je imao saobraćajnu nezgodu u Hrvatskoj, pušten je sinoć iz bolnice u Sisku.

Bivši fudbaler Partizana je prilikom sudara zadobio lakši potres mozga, a nakon ukazane lekarske pomoći vraća se u Beograd.

Na prijemu su lekari konstatovali blagi potres mozga, posekotinu na jeziku i polomljene prednje zube, verovatno od udarca nakon što se otvorio vazdušni jastuk, rekao je za telegraf.rs Nikolin otac Branimir.

Udes se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << dogodio na putu prema Zagrebu. Prema policijskoj rekonstrukciji nezgode koja se dogodila oko 16 časova, Ninković je udario u kamion prilikom preticanja. Kamion je stao na nedozvoljeno mesto i Ninković se "zakucao" u njega.

Njegov automobil potpuno je uništen. Ustanovljeno je da nije imao alkohola u krvi, kao ni vozač kamiona.

Ninković se vraćao iz Beograda u Askoli u Italiji, gde ima ugovor sa istoimenim fudbalskim klubom do 2021. godine.

Autor: Tanjug, telegraf.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ninković imao blagi potrez mozga, pušten na kućno lečenje

Izvor: B92, 24.Okt.2020

Nikola Ninković, nekadašnji fudbaler Partizana, pušten je na kućno lečenje nakon teškog udesa...Srpski fudbaler je u četvrtak imao udes u Hrvatskoj kada je automobilom udario u kamion...Tom prilikom Ninković je doživeo blaži potres mozga i na sreću nema teške povrede glave...Pored blago potresa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.