Fredi Haus i druženje sa srpskom rakijom: Da li vi pijete benzin?

Izvor: B92, 10.Maj.2020, 19:01

Fredi Haus i "druženje" sa srpskom rakijom: Da li vi pijete benzin?

Frederik Haus jedan je od prvih stranaca u Partizanu koji su ušli i ostali u srcima navijača.

Bio je omiljen i među saigračima, koji su tako tokom proslave titule upoznali harizmatičnog Amerikanca sa srpskom rakijom.

On, po sopstvenom priznanju, nikada nije bio blizak alkoholu.

"Nisam neko ko konzumira alkohol. Posle osvojene titule u jednom restoranu smo slavili i tada su mi dali da probam čuvenu rakiju", pričao je Haus u podkastu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Mrežica".

"Bila je providna tečnost, pitao sam ih kakva je to voda? Popio sam jednu i odmah izašao iz restorana. Povraćao sam. Pitao sam ih: 'Da li vi pijete benzin' Svi su se smejali", ispričao je Amerikanac.

Naravno, nekadašnji ljubimac partizanovaca nije mogao da ode iz Srbije bez makar jedne flaše rakije.

"Đura Ostojić mi je poklonio litar domaće rakije koju je njegov otac pravio na selu. Poklonio sam je prijateljima u Americi", podvukao je Haus.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Neprijatno iskustvo ljubimca ''Grobara'': ''Vi u Srbiji pijete benzin?!''

Izvor: Sportske.net, 10.Maj.2020

Ovo još dugo neće moći da zaboravi...Frederik Dešon Haus je jedan od stranaca koji su najviše prirasli srcu navijačima Partizana...Svojom borbenošću i požrtvovanošću na terenu ih je oduševljavao, tokom dve sezone u periodu od 2002. do 2004. godine, kada je nastupao za Partizan...Karijeru...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.