Foto priča: Zajedno uz Partizan! Oduševljenje zbog vaterpolista

Izvor: MozzartSport.com, 28.Maj.2016, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Foto priča: Zajedno uz Partizan! Oduševljenje zbog vaterpolista

Žofri Lovernj i Leo Vesterman specijalni gosti crno-belih

Nikola Peković u prvom redu. Do terena. Ne u loži. Odmah iza njega Žofri Lovernj i Leo Vesterman. Francuski internacionalci su specijalni gosti Partizana na prvoj utakmici polufinalne serije plej-ofa prvenstva Srbije, protiv FMP-a.

Njih je u Pioniru najpre pozdravilo oko 5.000 navijača, pre nego što ih je i predsednik crno-belih zagrlio i poželeo dobrodošlicu u beogradski hram košarke. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Lovernj i Vesterman nijednog trenutka otkako su napustili Humsku 1 nisu krili privrženost Partizanu, pa su večeras na utakmicu došli obučeni u majice na kojima je pisalo - ZAJEDNO.

Osim centra Denvera i pleja Limoža, gosti Partizana su i vaterpolisti crno-belih koji su pozdravljeni gromoglasnim aplauzom kad su u halu uneli šampionski pehar, pošto su pre nekoliko dana savladali Crvenu zvezdu u finalu plej-ofa i osvojili 27. titulu državnog prvaka.

(FOTO: Star sport, MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.