Fofana koristi svaku šansu, Bežanija promašila prazan gol (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 24.Sep.2014, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fofana koristi svaku šansu, Bežanija promašila prazan gol (VIDEO)

Partizan posle prvih 45 minuta šesnaestine finala Kupa Srbije vodi sa 1:0. Danko Kovačević nije iskoristio idealnu šansu da drugoligašu donese neočekivanu prednost

Mučenje Partizana na užasnom terenu stadiona Obilić na Vračaru. Izorana trava nije dozvolila crno-belima da u prvih 45 minuta utakmice sa Bežanijom u šesnaestini finala Kupa Srbije razviju pas igru, ali je Ismail Beko Fofana krunisao jedinu pravu akciju srpskog viceprvaka i doneo svom timu minimalnu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prednost pred nastavak utakmice.

Rezultat kojim bi Marko Nikolić morao da bude zadoovljan s obzirom na to da je Partizan bio prilično pled u prvom poluvremenu. Prvi put je zapretio baš u 37. mninutu kada je Danko Lazović izbacio Miroslava Vulićevića po desnom krilu, a on u punom trku uspeo da bocne loptu, prebaci dvojicu defanzivca Bežanije i Ismaila Beka Fofanu posluži kao na tacni.

Napadača iz Obale Slonovače, koji kod Nikolića šansu uglavnom dobija sa klupe, na najbolji način je iskoristio ukazanu priliku i glavom sa peterca matirao Srđana Ostojića.



U samom finišu Fofana je imao još jednu solidnu šansu, ali je bio neprecizan, dok je Ostojić zaustavio dobar pokušaj Nikole Ninkovića.

ežaniji ostaje da žali za situacijom iz 19. minuta kada je jedan njen igrač, učinilo nam se da je to bio Aleksandar Đoković, lobovao neopreznog Lazara Ćirkovića i Danka Kovačevića stavio oči u oči sa Živkom Živkovićem, golmanom Partizana. Usledio je, ipak, predugačak for, previše u stranu, Kovačević kao da je izgubio snagu, Ćirković ga je sustigao i zaplašio, a ovaj pogodio samo spoljni deo nebranjene mreže.

BEŽANIJA – PARTIZAN 0:1

/Fofana 37/

Stadion: Obilića na Vračaru;

Sudija: Igor Stojiljković;

Bežanija: Ostojić – Luiz Gustavo, Mustur, Matović, Milić – Stanovčić, Kovačević, Brujić (od 45’ Rakić), Jelić, Šaka – Đoković;

Partizan: Živković – Vulićević, Ćirković, Stanković, Petrović – Marković, Ilić, Živković, Ninković – Lazović, Fofana.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bežanija pred Fofanom (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 24.Sep.2014

Napadač iz Obale Slonovače pogurao Partizan do minimalca od 1:0 i osmine finala Kupa Srbije zadavši tako slatke muke Marku Nikoliću..Ismail Beko Fofana je ponovo salutirao navijačima Partizana i pokazao da crno-beli ne treba da brinu – Petar Škuletić i Danko Lazović imaju alternativu. Pogotkom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.