Brejk Partizana protiv Vojvodine u prvom meču borbe za prvaka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Apr.2023, 10:00

Brejk Partizana protiv Vojvodine u prvom meču borbe za prvaka

Odbojkaši Partizana poveli su u finalnoj seriji domaćeg šampionata protiv Vojvodine, nakon što su napravili brejk u Novom Sadu. Vojvodina - Partizan 1:3 ( 23:25, 25:27, 29:27, 15:25).

Da se očekuje neizvesna serija prikazao je i prvi set u kojem je u većem delu, Vojvodina imala prednost ali je Partizan u finišu stigao do preokreta dobivši ga 25:23.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
I u nastavku je bilo neizvesno. Partizan je bolje krenuo, stigao i do lagane prednosti na trećini seta. Vojvodina najpre stiže do izjednačenja a u finišu i do dve vezane set lopte. Usledile su greške šampiona što Partizan koristi i dobija set na 27:25.

Usledio je set u kojem je Vojvodina praktično bila na kolenima ali je viđen neverovatan preokret. Partizan je stigao do 23:17 bio na dva poena od pobede a domaći tim se diže u momentima kada je malo ko verovao da može. Posle serije od 7: 1 i izjednačenja na 24:24 u završnici na razliku Vojvodina stiže do 29:27 i osvaja set.

U četvrtom, ispostaviće se i poslednjem setu, Partizan ponovo stiže do +7 (18:11) ali ovaj put i uspeva da zadrži prednost do konačnih 25:15, za set i meč.

Da zna kako protiv Vojvodine Partizan je pokazao u dva ovosezonska finala u kojima je slavio protiv novosadskog tima. Bio je bolji i u Superkupu i u Kupu Srbije pa i večeras u prvoj utakmici serije za prvaka.

Finalna serija se igra na tri dobijena meča. Naredna utakmica je u subotu u Beogradu a titulu brani Vojvodina.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.