Finale fudbalskog Kupa Partizana i Zvezde na stadionu Rajko Mitić

Izvor: Beta, 29.Apr.2021, 14:18

Finale fudbalskog Kupa Partizana i Zvezde na stadionu Rajko Mitić

Finalna utakmica Kupa Srbije izmedju fudbalera Partizana i Crvene zvezde igraće se 25. maja na stadionu "Rajko Mitić", na kome su crveno-beli domaćini, odlučeno je danas žrebom u Beogradu.Žreb je održan pošto se nijedan grad nije prijavio za domaćina finalne utakmice, a obavljen je u prostorijama televizije Arenasport u Beogradu.Utakmica beogradskih "večitih" rivala na programu je 25. maja.Partizan je poslednji put osvojio Kup 2019. godine, a Zvezda 2012.Crno-beli imaju 16 trofeja u Kupu, a crveno-beli 24.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žreb odlučio: Finale Kupa Srbije igraće se na Marakani

Izvor: N1 televizija, 29.Apr.2021

Finalni meč Kupa Srbije između Crvene zvezde i Partizana igraće se na stadionu 'Rajko Mitić', odlučeno je žrebom u četvrtak.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.