Finale ABA lige i na RTS!

Izvor: Mondo, 27.Apr.2013, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Finale ABA lige i na RTS!

Javni servis preuzeće direktan prenos iz Laktaša, gde se Partizan mt:s i Crvena zvezda Telekom od 20.30 bore za titulu najboljeg u regionu.

Iako je Arena sport ekskluzivni vlasnik TV prava za mečeve ABA lige, prvi direktan okršaj Partizana i Zvezde za trofej tog takmičenja prenosiće i RTS!

Javni servis saopštio je na svom sajtu da će prenos biti emitovan na Prvom programu od 20.30 časova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Duel Partizana i Zvezde u Laktašima biće peti ove sezone. Crveno-beli su dobili prva tri derbija, a crno-beli došli do "prvenca" u Superligi Srbije.

"Večiti" rivali već su odigrali jedno finale, pre dva i po meseca u Kupu Radivoja Koraća, kada je Zvezda pobedila pred praznim tribinama, pošto je meč prekinut zbog incidenata na tribinama i nastavljen narednog dana.

U petak su akteri utakmice za titulu apelovali na navijače da ovog puta sve prođe u viteškom i sportskom nadmetanju.

Partizan je u polufinalu ABA Fajnal fora savladao domaću Igokeu rezultatom 63:57, dok je Crvena zvezda bila bolja od Radničkog iz Kragujevca - 79:78. Time su se oba beogradska kluba plasirala u Evroligu 2013/14.

(MONDO, foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.