Izvor: RTS, 06.Mar.2021, 23:41

Filipovski razmišlja o ostavci, slede razgovori sa Partizanom

Trener košarkaša Partizana Saša Filipovski izjavio je da će sutra razgovarati sa upravom kluba o svojoj budućnosti na klupi crno-belih. Partizan je posle produžetka izgubio od Cibone 90:87 u 20. kolu ABA lige u Beogradu.
Bio je to šesti poraz u nizu u regionalnom takmičenju, a jedno od novinarskih pitanja za trenera crno-beli bilo je da li će preuzeti odgovornost i ponuditi ostavku.

"Prespavaću i sutra ću da razgovaram sa ljudima >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iz kluba, da vidimo da li možemo da nađemo neko rešenje. Ova situacija nije dobra ni za mene ni za klub", rekao je Filipovski na konferenciji posle meča.
Osvrnuo se i na samu završnicu meča u kojoj je Partizan bio blizu trijumfa.
"Imali smo tu pobedu, dogovor je bio da nikako ne ostavljamo šut za tri poena i desilo se to što se desilo. Igrač je pao, ostavili smo samog igrača na šutu. Imali smo zadnju odbranu, zadnji napad, nismo realizovlai koš. Nespretno smo odigrali završnicu i morali smo da priznamo pobedu Ciboni", rekao je Filipovski.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana najavio razgovor sa upravom kluba

Izvor: Beta, 06.Mar.2021

Trener košarkaša Partizana Saša Filipovski najavio je da će u nedelju razgovarati sa upravom kluba, posle loših rezultata i šestog uzastopnog poraza u ABA ligi.Partizan je večeras u Beogradu izgubio od Cibone posle produžetka sa 87:90, u 20. kolu ABA lige i pretrpeo šesti uzastopni poraz, ukupno...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.