Filipovski: Zaslužena pobeda, protiv Partizana smo popravili utisak

Izvor: Blic, 24.Feb.2013, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filipovski: Zaslužena pobeda, protiv Partizana smo popravili utisak

Trener Olimpije Sašo Filipovski čestitao je svojim igračima na pobedi protiv Partizana sa 73:71 u beogradskom Pioniru u okviru 22. kola ABA lige.

"Čestitam igračima na zasluženoj pobedi. Gledali smo utakmicu dve najmlađe ekipe u regionalnoj ligi. Oba tima imaju mnoštvo talenata, razvijaju se dobri igrači uz veliki trud da se ostvaruju i rezultati. Posle osvajanja domaćeg Kupa pali smo, i cenu platili porazom u Mađarskoj. Protiv Partizana smo popravili utisak, vredno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << smo radili tokom nedelje i zasluženo smo pobedili", rekao je Filipovski posle utakmice.

Njegov kolega na klupi Partizana Duško Vujošević rekao je da će poraz imati velike posledice, ali nije želeo da konkretizuje na šta je mislio.

Povezane vesti: Filipovski: Partizan ima mlad tim, dobrog trenera i skok, ali nije nepobediv
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.