Izvor: RTS, 24.Nov.2020, 08:34

Filipovski: Ostavili smo srce na terenu, nismo imali sreće

Trener košarkaša Partizana Sašo Filipovski posle poraza od Crvene zvezde u 8. kolu ABA lige nije imao šta da zameri svojim igračima. Konstatovao je da su igrači dali svoj maksimum i da se sada treba posvetiti daljem individualnom radu.
Košarkaši Partizana poraženi su od večitih rivala sa 86:85 posle uzbudljive >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << završnice u hali sportova "Ranko Žeravica", ali njihov trener nije bio nezadovoljan prikazanom igrom.

"Završnica poluvremena je bila onakva kakvu nismo želeli, ali moram da čestitam igračima koji su se borili. Zvezda je stalno vodila, ali smo se borili i došli smo do prilike da pobedimo. Ostavili smo srce na terenu, imali smo dobru priliku. Naredni period treba da iskoristimo za individualan rada, da budemo što bolji i da saniramo povrede kojih zaista imamo previše", rekao je Filipovski na konferenciji posle meča.
Partizan je preko Kodi Milera-Mekintajera imao šansu za trijumf, ali šut američkog košarkaša nije završio u košu, a Filipovski je upitan i da prokomentariše taj poslednji napad.
"Odigrali smo po dogovoru. Prvo da zaustavimo njihov napad i da vidimo da li nam treba šut za dva ili za tri. Kodi je imao zadatak da napadne iz tranzicije. Probio je, imao je dobar flouter šut. Šut je bio na mestu, samo lopta nije ušla", zaključio je Filipovski.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.