Izvor: RTS, 05.Mar.2021, 18:55

Filipovski: Da odigramo najbolje što možemo protiv Cibone

Trener košarkaša Partizana Saša Filipovski je istakao da je utakmica protiv Cibone prilika da se tim regeneriše i zato očekuje da će igraći sakupiti energiju i odigrati najbolje što mogu. Crno-beli su u subotu od 19 sati domaćini ekipi Cibone u hali sportova "Ranko Žeravica" u Beogradu u 20. kolu ABA lige.
Posle poraza od Zadra i Trenta Partizan je domaćin Ciboni i trener Filiposvski očekuje da je to dodatna motivacija timu da prekine >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << negativnu seriju mečeva.

"Teške dve utakmice i teška dva putovanja su iza nas. Najvažnije će biti da se za utakmicu protiv Cibone regenerišemo, sakupimo energiju i odigramo utakmicu najbolje što možemo. Najvažnije je dati sve od sebe i maksimum od onoga što imaš. Mi koji smo zajedno, daćemo sve od sebe i ja se nadam da će to biti dovoljno za pobedu. Cibona je promenila trenera, doveli su i neke nove igrače, kao što je Planinić na poziciji centra. Sa druge strane, mi ćemo igrati sa jednim centrom Jankovićem i jednom četvorkom Tomasom, tako da će spoljni igrači morati da pomognu na unutrašnjim pozicijama", rekao je Filipovski za klupski sajt.
Crno-beli su u regonalnom takmičenju vezali pet poraza, a bek Partizana Ognjen Jaramaz sutrašnji meč vidi kao priliku da se taj crni niz prekine.
"Utakmica protiv Cibone je za nas prilika da prekinemo vrlo neprijatnu seriju rezuzltata i da se uprkos svim problemima sa povredama, psihički i fizički podignemo. Cibona ima nekolicinu dobrih, mladih igrača koji će želeti da se protiv nas dokažu. Ipak, nadam se i verujem da će pobeda na kraju pripasti nama", istakao je Jaramaz.
Partizan trenutno ima skor od 7-11, dok je Cibona na učiniku od šest pobeda i 11 poraza i očekuje da na ovom gostovanju popravi rezultat.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.