Filipovski: Čeka nas veliki izazov u Baru; Pavićević: Očekujem uzbudljiv derbi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Dec.2020, 13:18

Filipovski: Čeka nas veliki izazov u Baru; Pavićević: Očekujem uzbudljiv derbi

Čeka nas veliki izazov protiv Mornara u Baru, da bismo pobedili potrebno je da igramo vrlo dobru odbranu svih 40 minuta, ali i da imamo visoku koncentraciju, poručuje trener košarkaša Partizana Sašo Filipovski.

Crno-beli u 9. kolu ABA lige gostuju u Baru ekipi koja u regionalnom takmičenju ima skor 6-1.

"Iskoristili smo ovu pauzu za dodatan rad, radili smo na osnovama igre, na odbrani i napadu. Zadovoljni smo ovim periodom. U Baru nas čeka neugodan protivnik, sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << igračima koji su odlični napadači i moraćemo da čuvamo njihove šuteve za tri poena. Moramo da igramo timski i daćemo sve od sebe, ali poštujemo ekipu iz Bara koja ima iskustva i širinu u igri“ istakao je Filipovski za klupsku televiziju.

Pavićević: Partizan veoma poštujemo, očekujem uzbudljiv derbi

U goste nam dolazi Partizan, prija nam što se utakmice koje igramo proglašavaju derbijima i na tu činjenicu smo, s pravom, ponosni”, ističe trener košarkaša Mornara Mihailo Pavićević.

Trener Barana tvrdi da crno-beli nisu slabiji nego prošle godine, naprotiv.

"Tim je sastavljen je od iskusnih igrača, gro tima je ostao od minule sezone, zaslužuju svaki respekt. To je ekipa koja pretenduje na sam vrh ABA lige. Sticajem okolnosti, nisu otvorili sezonu kako su očekivali, ali nisu ni jedini. To nas neće zavarati da pomislimo da Partiizan nije na onom nivou na kojem bi trebalo da bude, daleko od toga. "Crno-bele" izuzetno cenimo, jer ekipa koja je sastavljena od takvih igrača mora da se poštuje", istakao je Pavićević.

Iskusni trener obećao je da će njegova ekipa odigrati najbolje što može u ovom trenutku.

"Naravno da imamo svoje adute i kvalitet koji smo već pokazali u prvom delu sezone, tako da s pravom možemo reći da nas očekuje uzbudljiv derbi”, zaključio je Pavićević.

Utakmica 9. kola ABA lige između Mornara i Partizana igra se sutra od 19 sati.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.