Filipović: Verovali smo u sebe

Izvor: B92, 02.Maj.2023, 11:13

Filipović: Verovali smo u sebe

Fudbaler Partizana Aleksandar Filipović izjavio je za klupski sajt nakon utakmice sa TSC-om da su "crno-beli", uprkos svim problemima, verovali u sebe.

Fudbaleri Partizana pobedili su kao gosti TCS (3:1) u meču trećeg kola plej-ofa Suplerlige Srbije i tako sačuvali teoretske šanse da se domognu drugog mesta koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Veoma važna pobeda za nas. Znali smo da nas čeka izuzetno kvalitetan protivnik, ali smo verovali u sebe i došli sa jasnim ciljem da odnesemo sva tri boda, što je na kraju i bio ishod. Svi znaju da smo se u poslednje vreme mnogo mučili, ali smo kroz "večiti derbi" vratili samopouzdanje koje nam je bilo potrebno i pokazali smo da znamo da igramo veoma dobar fudbal. Drago mi je da su i gledaoci uživali", istakao je Filipović.

Dodao je da je njegov tim uspeo da neutrališe napadački fudbal protivnika.

"Što se tiče same utakmice, već sam rekao da je TSC odlična ekipa koja igra napadački fudbal, uz dosta kombinacija. Uspeli smo to da neutrališemo i pored postignuta tri gola stvorimo još dosta šansi. Pokazali smo da možemo, sada samo moramo tako da nastavimo do kraja. Što se tiče gola, ispoštovao sam prekid koji smo dogovarali sa članovima stručnog štaba. Čekao sam loptu na drugoj stativi gde se odbila i postigao sam pogodak", zaključio je Filipović.

Fudbaleri Partizana će u narednom kolu Super lige Srbije dočekati ekipu Novog Pazara, u ponedeljak, 8. maja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.