Fernandes pun poštovanja: Igramo protiv najboljeg trenera u Evropi

Izvor: B92, 10.Maj.2023, 12:58

Fernandes pun poštovanja: Igramo protiv najboljeg trenera u Evropi

Košarkaši Partizana i Real će u Madridu odigrati petu utakmicu u plej-ofu Evrolige, posle koje će biti poznato koja će ekipe otići na fajnal-for.

Crno-beli su u prethodne dve utakmice slavili kada se igralo u Madridu, pa je zbog toga Rudi Fernandes oprezan pred duel borj pet koji se igra u Vizink Centru.

"Uopšte nismo sigurni da ćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pobediti, jer bi to bila greška. Važno je da odigramo čvrsto i nađemo pravi osećaj. To bi ovaj tim učinilo opasnim: da budemo gladni i da imamo brojne opcije. Za nas je ovo finale. Moramo da damo sve od sebe. U prve dve utakmice nismo bili svoji", kaže Rudi.

Veliki respekt košarkaš Reala ima prema treneru Partizana Željku Obradoviću.

"Ispred sebe imamo najboljeg trenera u Evropi, koliko razumem košarku, i veoma solidnu ekipu i u gostima".

Za "kraljevski klub" je ovo istorijska utakmica.

"Važna stvar je pobeda. Za nas je motivacija da dođemo do Fajnal-fora, ali mi ne ne razmišljamo o tome šta znači vratiti se posle 0-2 i da je ovo istorijski meč", poručio je Rudi Fernandes.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.