Falkao u Realu? Pa da superagent Žorž Mendes bude predsednik?! Ne ide u tako velikom klubu

Izvor: MozzartSport.com, 02.Sep.2014, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Falkao u Realu? Pa da superagent Žorž Mendes bude predsednik?! Ne ide u tako velikom klubu

Videli smo to "milion puta". U problemu je bio i slavni PSV, pa Fjorentina, Partizan..., čak se sumnjalo da i sastav reprezentacije Srbije kroje interesi menadžera… Naravno, kao i uvek kad su u pitanju zakulisne radnje, stvara se plodno tlo za teorije zavere, pa se često i pretera u spekulacijama. Međutim nema sumnje da su menadžeri u modernom fudbalu postali neka vrsta "vladara iz senke"…. Sve dok ne dođu do samog vrha. Tu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << već ne mogu da rade šta im se ćefne.

A na samom vrhu stoji – Real Madrid! I Florentino Perez, jedan od "najzaslužnijih" ljudi za vrtoglav rast u cenama transfera od kojih su se najviše ovajdili baš menadžeri. Ali predsednik Kraljevskog kluba zna da oceni kad treba reći: "Dosta". Kad je uticaj Žorža Mendesa u svlačionici na Santgjago Bermabeuu u pitanju, to "dosta" je odavno došlo.

Jer Mendes već vodi brigu o karijerama nekolicine skupocenih asova Reala poput Kristijana Ronalda, Pepea, Fabija Koentraa, Hames Rodrigez… Do nedavno su tu bili i Žoze Murinjo, Anhel di Marija… Da to Perez nije počeo svesno da tera Mendesove ljude?

Madridska radio stanica Kope tvrdi da se Perez opasno najljutio na Mendesa zato što je, želeći da Radamela Falkaa dovede na Bernabeu, preko prijatelja u medijima pokušavao da stvori sliku da je Kolumbijac neophodan Realu i da bi sve osim njegovog dolaska predstavljalo veliki neuspeh za madridski klub. Klupsku politiku je komentarisao i sam Ronaldo, a Perez je uveren da je portugalski fudbaler samo prenosio reči Žorža Mendesa.

Perezu je prekipelo. Falkao je otpisan kao da ne postoji.

"Da sam ga doveo, morao bih da napustim klub i predsedničku fotelju prepustim Žoržu Mendesu", kategoričan je prvi čovek Reala.

Tamo, ipak, menadžeri ne odlučuju. Ali ni tamo ne odustaju baš lako.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.