FUDBALER PARTIZANA VENČAO TALIJU: O njihovoj sreći svi pričaju i svi se slažu - oni su POJAM SKLADA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2023, 07:01

FUDBALER PARTIZANA VENČAO TALIJU: O njihovoj sreći svi pričaju i svi se slažu - oni su POJAM SKLADA (FOTO)

Ona je njegova najveća životna podrška.

Otkako je stigao u Partizan, Bibarsu Nathu nije trebalo mnogo da postane apsolutni ljubimac navijača crno-belih. Igrom i zalaganjem, zauvek je obezbedio svoje mesto u srcima svih onih kojima je Partizan u srcu. A koliko njemu prija boravak u Humskoj najbolje govori podatak da je sa klubom produžio ugovor do leta naredne godine.

Boravak u prestonici Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << značajno mu olakšava činjenica da je sa njim iz Izraela doputovala porodica koja mu je najveća životna podrška.

Svoju ljubavnu i životnu sreću, Natho je pronašao pored prelepe Talije sa kojom ima troje dece. Njihova ljubav traje već duže od decenije a deca su najlepša njena kruna.

Za razliku od mnogih žena fudbalera, Nathovu suprugu medijsko eksponiranje ne interesuje o čemu jasno svedoči aktivnost na društvenim mrežama.

Nalozi su joj uglavnom zaključani, a ni aktivnosti na profilima nisu česte. Jasno je da uživa u ulozi supruge i majke i da je tome potpuno posvećena.

A post shared by WAGS • Sport • Love• (@zene_fudbalera)

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda slovačka teniserka Dominika Cibulkova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.