FUDBALER PARTIZANA OPTIMISTA: Da vratimo titulu u Humsku, gde joj je mesto

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2023, 20:18

FUDBALER PARTIZANA OPTIMISTA: Da vratimo titulu u Humsku, gde joj je mesto

Talentovani Nemanja Trifunović veruje u crno-bele.

Fudbaler Partizana Nemanja Trifunović izjavio je da je trener "crno-belih" Igor Duljaj vrlo posvećen svom poslu.

Trifunović je upisao debi za prvi tim Partizana u Novom Sadu protiv Vojvodine, potom i u Evropi na meču sa Nordsjilandom.

- Pre svega, Duljaj je jako posvećen svom poslu, mnogo pomaže nama mladim igračima da se što pre naviknemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da napredujemo. Jednostavno, on je fudbal igrao na najvišem nivou i sada želi da na nas prenese svo znanje koje je stekao. Od nas traži na svakom treningu i utakmici disciplinu, trud i zalaganje - rekao je Trifunović za Partizanov podkast. On je otkrio kako je došao u Partizan.

- Pozvao me je Saša Ilić koji je tada bio selektor mlade reprezentacije. Veliku težinu je imao taj poziv, selektor, legenda Partizana, taj poziv jednostavno nisam mogao da odbijem - prisetio se Trifunović. Mladi fudbaler Partizana je istakao da na eliminaciju "crno-belih" iz evropskih takmičenja ne bi trebalo gledati kao tragediju već kao veliku priliku.

- Sve se dešava sa razlogom, verujem da ćemo biti odmorniji i da ćemo imati mnogo više vremena da se fokusiramo na prvenstvo. To nam je jako važno, jer svi verujemo i želimo svim srcem da vratimo titulu u Humsku, gde joj je mesto - zaključio je Trifunović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.