Izvor: MozzartSport.com, 14.Maj.2020, 18:14

FSS ujedinio Zvezdu i Partizan u rukovodstvu Superlige

Dragomir Lazović ostaje predsednik

Na današnjoj Izbornoj sednici skupštine Zajednice klubova Super i Prve lige Srbije izglasano je novo rukovodstvo ovog takmičenja na čijem čelu ostaje dosadašnji predsednik Dragomir Lazović.

Ali su zato novi članovi Izvršnog odobra, ujedno i potpredsdnici predstavnik Crvene zvezde Marko Petrović i Partizana Svetomir Tanasković. Na taj način podržana je inicijativa FS Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da se u rukovodstvu Zajednice Super i Prve lige posle dugo vremena nađu predstavnici naših najvećih klubova. Uz Petrovića i Tanaskovića u Izvršnom odboru su Stanislav Tončev (Radnik Surdulica), Miloš Dangubić (Budućnost Dobanovci), Marjan Rnić (Bačka) i Bojan Pavićević (Sinđelić).

Na osnovu pisanih izjašnjenja klubova doneta je jednoglasna odluka da se FS Srbije predloži da sledeće sezone u Superligi bude 20 klubova, a u Prvoj ligi 18.

Ukoliko IO FSS usvoji ovaj predlog važio bi samo za ovu sezonu i to zbog vanrednih okolnosti prouzrokovanih pandemijom Korona virusa.

Nakon sednice Skupštine održana je i prva sednica Izvršnog odbora na kojoj su ponovo izabrani dosadašnji takmičarski organi Zajednice, direktor Super lige Srbije Vladimir Bulatović, komesar za takmičenje Prve lige Srbije Aleksandar Pivić, kao i komesar za bezbednost Svetislav Radosavljević.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.